Toimitus

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet postin kautta. Pienimmille tuotteille voit valita toimitustavaksi pikkupaketin joka toimitetaan sinulle kotiin. Suuremmat paketit toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Voit valita myös express-toimituksen, jolloin saat tuotteet kotiin jo seuraavaksi päiväksi, kun tilaat tuotteet ennen klo.12.00. Huomiothan kuitenkin tuotekohtaiset toimitusajat.

Toimitusaika

Varastotuotteet lähetetään 1-5 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Huomiothan kuitenkin tuotekohtaiset toimitusajat.

Jos jokin tilaamistasi tuotteista on loppu varastosta, ilmoitamme sinulle tästä pikimiten. Jos tuotetta on odotettavissa varastoon 5 arkipäivän sisällä, lähetetään kaikki tuotteet puuttuvan tuotteen saavuttua varastoon. Jos tuotteen odotettu saapumisaika ylittää tämän, lähetetään puuttuva tuote jälkitoimituksena sen saavuttua varastoon.

Julisteet lähtevät painoon joka maanantai. Tuotteet toimitetaan niiden saavuttua painosta, yleensä jo tiistaina saamme tuotteet lähtemään. Julisteiden painoajat voivat kuitenkin vaihdella meistä riippumattomista syistä. Tästä johtuen toimitusajat voivat olla 2-10 päivää, riippuen tilauksen ajankohdasta. Pieniä määriä suosituimpia julisteita löytyy myös varastosta, mutta tarkistathan meiltä aina saatavuuden ennen tilauksen tekemistä jos tuotteiden toimituksella on kiire.

Toimituskulut

Toimitusten hintoihin vaikuttaa valittu toimitustapa. 

Pikkupaketti - 3,20e  |  Postipaketti - 5,60e  |  Express-paketti - 9,60e

Ilmaisen toimituksen tarjoamme yli 80 euron ostoihin.

Maksu

Luotettava maksaminen verkkokaupassa

Taataksemme luotettavat ja turvalliset maksutavat olemme valinneet maksutavan tarjojaksi kotimaisen Checkout Finland Oy:n. 

Maksutavat

Voit valita sinulle sopivan maksutavan useiden vaihtoehtojen joukosta. Voit maksaa pankkien verkkomaksupainikkeella tai valita maksutavaksi laskun tai osamaksun.

Verkkomaksu - Valitessasi verkkomaksun sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. 

Collector Lasku tai Osamaksu - Valitessasi Collector laskun saat maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun. Voit muuttaa laskun osamaksuksi jolloin saat takaisinmaksuaikaa jopa 36kk. Collector laskun voit saada kun olet yli 20-vuotias. Laskuun lisätään laskutuslisä 2,95e.

Jousto Lasku tai Osamaksu -  Jousto on suomalainen maksupalvelu, jolla voit maksaa verkkokaupassa joustavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voit maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla. Laskuun lisätään laskutuslisä 4,90. Voit valita Jousto laskun tai osamaksun kun olet yli 20-vuotias.

Luottokortit - maksa turvallisesti Visalla tai Mastercardilla.


Palautus

Palautusaika

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske personoitavia tuotteita, kuten julisteita ja kortteja. Asikas vastaa palautuskuluista.

Tuotteen palauttaminen

Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautukset hoidat helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen posti@pikkuruiset.fi

 Laita otsikoksi "Palautus" ja kerro viestissä nimesi, tilausnumerosi sekä tuotteet jotka haluat palauttaa. Paluuviestinä saat tulostettavan osoitekortin ja tarkemmat tiedot palautukseen. Voimme myös halutessasi postittaa osoitekortin sinulle.

Kun tuotteet ovat palautuneet varastollemme, hyvitetään palautuksen summa tilillesi tai laskullesi. Pidätämme palautettavasta summasta todelliset toimitus-ja palautuskulut.

 Pikkuruiset ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Emme myöskään nouda postiennakolla lähetettyjä palautuksia. 

Viallinen tuote

Valitettavasti kaikille niitä sattuu - nimittäin virheitä.

Rikkoutuneet lähetykset - Joskus huolellisesta pakkaamisesta huolimatta lähetykset eivät pääse perille rikkoutumattomina. Tarkistathan aina paketin kunnon sitä noutaessasi, ja jos huomaat paketissa vaurioita tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Laita myös meille viestiä posti@pikkuruiset.fi, niin sovitaan korvaavan tuotteen lähetyksestä. 

Viallinen tai väärä tuote - Jos olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, ole meihin yhteydessä sähköpostitse posti@pikkuruiset.fi. Laita viestikentän otsikoksi "Reklamaatio" ja kerro viestissäsi nimesi ja tilausnumerosi. Kerro mistä tuotteesta on kyse ja kuvaile minkälainen vika tuotteessa on. Saat paluuviestinä ohjeen tuotteen palautukseen. Reklamaatioissa tarvitsemme aina tuotteen palautettuna alkuperäisessä pakkauksessa, jotta voimme selvittää vian syyn tuotteen valmistajan kanssa. Lähetämme sinulle korvaavan tuotteen kun palautus on lähtenyt matkaamaan takaisin meille.

Reklamaatiot tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Laita meille viestiä chatin kautta, tai

voit laittaa meille myös sähköpostia posti@pikkuruiset.fi

Tai ota yhteyttä