Personoitavat nimi- ja syntymäjulisteet

24 Tuotetta

Ihanat, personoidut julisteet lastenhuoneeseen. Täältä löydät niin nimi, kirjan, ja syntymäjulisteet jotka voit tilata lapsen omilla tiedoilla. Julisteet ovat myös ihana tapa ilmoittaa lapsen nimi nimiäisissä tai ristiäisten juhlapöydän suloinen koriste. Julisteet ovat myös suosittuja lahjoja.

Kaikki julisteet on saatavilla kolmessa koossa: 21x30cm, 30x40cm ja 50x70cm. Julisteiden koot on valittu niin, että ne sopivat kaikkiin yleisimpiin kehyksiin. Valitettavasti verkkokaupastamme ei ole vielä saatavilla kehyksiä. 

Julisteita täydennät muilla saman sarjan tuotteilla.

Personoitavat julisteet lähtevät painoon aina maanantaisin, ja saamme ne lähtemään uusin kohteihinsa tiistaina. Maanantaina klo.14 menessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä saman viikon postituksiin.

  • Näkymä

Pikkuruisten julisteet


Pikkuruiset verkkokaupasta löydät laadukkaat, kotimaiset lastenhuoneen julisteet sekä kortit ja kutsut. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja painettu suomessa, luontoa kunnioittaen. Pikkuruisten lisäksi verkkokaupan julisteista lödät personoitavia nimi, syntymäpäivä ja kirjainjulisteita. Personoitavat julisteet yhdistät helposti saman sarjan muihin julisteisiin. 


Teemme kokoajan uusia tuotteita, ja kuuntelemme mielellämme toiveitanne. Uusimmat tuotteet ja ajankohtaiset uutiset löydät Facebook-sivuiltamme. 


Löydät meidät myös Instagramista. Jaa Pikkuruinen hetkesi Instagramissa hästägillä #pikkuruiset. Ihanimmat hetkenne jaamme Pikkuruisten Instagramissa, ja kaikkien julkaisijoiden kesken arvotaan joka kuukausi tuotepaketteja. 
Ihanuudet seinällä

Valitse sinulle sopivin maksu- ja toimitustapa.

Voit maksaa ostoksesi sinulle sopivimalla tavalla: laskulla, osamaksulla tai pankkien verkkopainikkeilla. 


Pienet tilaukset saat kotiisi kirjeenä, muihin tilauksiin voit valita Postin tai Matkahuollon lähellä-paketin, jolloin tilauksesi toimitetaan valitsemaasi toimituspisteeseen. Voit tilata paketin myös kotiovellesi, ja kiireellisissä tapauksissa Postin Express-palvelu toimittaa tilauksesi perille jo seuraavana arkipäivänä.