Harsot

2 Tuotetta

Vauvavuoden tarpeellisimmat tuotteet ovat ehdottomasti unelman pehmeät luomupuuvillaiset harsot. Luomupuuvillaiset harsot eivät sisällä vauvan herkälle iholle haitallisia kemikaaleja, ja ovat siksi turvallisia käyttää kaikissa pikkuruisen hoitohetkissä. Myös vauva nauttii harson pehmeästä kosketuksesta ihollaan.

Harsoja voi käyttää vauvan ruokailuhetkissä - kasvojen siistimiseen, vaatteiden suojana röyhtäyttäessä sekä vaikkapa näköesteenä imettäessä. Harsot toimivat myös pesulappuina aamuin illoin vauvan peruspesuja tehtäessä. Kostuta harson toinen pää lämpimällä vedellä ja pyyhi kasvot ja taipeet, kuivaa harson toisella päällä. Harsoja voi käyttää myös peitteenä sekä aurinkosuojana vaunuissa ja turvakaukalossa. Harsot toimivat tietenkin myös hoitoalustan suojana sekä pyllypyyhkenä. 

Harsoja siis tuskin voi olla liikaa, löytyy niille niin monia käyttötarkoituksia. Valitse eriväriset harsot vauvan kasvojen ja takapuolen pyyhintään niin harsot eivät mene sekaisin. Myös ulkona käytettäväksi kannattaa valita oman väriset harsot etteivät ne tuo siitepölyä ja liikennesaasteita vauvan iholle. 

Ihanat, isommat kapaloharsot ovat täydellisiä vauvan kapalointiin sekä imetyssuojaksi. Pienemmillä pesulapuilla päivittäiset kasvojen- ja taipeiden putsaukset sujuvat näppärästi.

  • Näkymä
-40%
eKoala - kasvipohjainen cashmere harso, violetti & oranssi
eKoala - kasvipohjainen cashmere harso, violetti & oranssi
17,94 € 29,90 €
-40%
eKoala - kasvipohjainen cashmere harso, sininen & vihreä
eKoala - kasvipohjainen cashmere harso, sininen & vihreä
17,94 € 29,90 €