Kohti korkeuksia - vieraskirjajuliste - 50x70cm
Kohti korkeuksia - vieraskirjajuliste - 50x70cm Kohti korkeuksia - vieraskirjajuliste - 50x70cm Sininen & Persikka Minttu & Vaaleanpunainen Hiiri Lintu Kettu Karhu Pupu

Kohti korkeuksia - vieraskirjajuliste - 50x70cm

30,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihana vieraskirja-juliste, jossa pikkuruiset liitelevät ilmapalloilla. Vieraat voivat kirjoittaa nimensä palloihin.

Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Kohti korkeuksia- sarjassa Pikkuruiset seikkailevat iloisen väristen ilmapallojen kanssa liidelleen pelottomasti korkeuksissa. 


Ihana vieraskirja lastenjuhliin - syntymäpäiville, ristiäisiin tai nimiäisiin. Julisteeseen voit valita ilmapallot kahdesta ihanasta väri vaihtoehdosta ja ihanimmat Pikkuruisen. Vieraat voivat kirjoittaa nimensä ilmapalloihin. Julisteessa on hieman yli neljäkymmentä palloa, mutta juliste näyttää hyvältä vaikka nimiä olisi vähemmänkin. Jos vieraita on paljon enemmän, kannattaa juliste ottaa isomassa koossa niin palloihin sopii kirjoittamaan useampia nimiä.

Vieraskirjajuliste on saatavilla kolmessa koossa ja kaikilla Pikkuruisilla. Juliste toimii ihanasti myös nimijulisteena. 

Vieraskirjajulisteeseen saat ihan minkä juhlan vain haluat - ristiäiset, nimiäiset, kastejuhlan, syntymäpäivät. 


Juliste ei sisällä kehyksiä.


Julisteet lähtevät painoon joka maanantai, ja saamme tuotteet lähtemään kohti uutta kotia aina tiistaisin. Maanantaina klo.14 menessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä saman viikon postituksiin.

Arvostelut 0 arvostelua