Kohti korkeuksia - vieraskirjajuliste - 21x30cm
Kohti korkeuksia - vieraskirjajuliste - 21x30cm Sininen & Persikka Minttu & Vaaleanpunainen Hiiri Lintu Kettu Karhu Pupu

Kohti korkeuksia - vieraskirjajuliste - 21x30cm

20,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vieraskirjajuliste - 21x30cm

Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Kohti korkeuksia- sarjassa Pikkuruiset seikkailevat iloisen väristen ilmapallojen kanssa liidelleen pelottomasti korkeuksissa. 


Ihana vieraskirja lastenjuhliin - syntymäpäiville, ristiäisiin tai nimiäisiin. Voit valita julisteeseen ilmapallot kahdesta ihanasta väri vaihtoehdosta, sekä ihanimman Pikkuruisen. Vieraat voivat kirjoittaa nimensä ilmapalloihin. Julisteessa on hieman yli neljäkymmentä palloa, mutta juliste näyttää hyvältä vaikka nimiä olisi vähemmänkin. Jos vieraita on paljon enemmän, kannattaa juliste ottaa isomassa koossa niin palloihin sopii kirjoittamaan useampia nimiä.

Vieraskirjajuliste on saatavilla kolmessa koossa ja kaikilla Pikkuruisilla. Juliste toimii ihanasti myös nimijulisteena. 


Juliste ei sisällä kehyksiä.


Julisteet lähtevät painoon joka maanantai, ja saamme tuotteet lähtemään kohti uutta kotia aina tiistaisin. Maanantaina klo.14 menessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä saman viikon postituksiin.

Arvostelut 0 arvostelua