Hevea - Lasinen tuttipullo 2 x 240ml
Hevea - Lasinen tuttipullo 2 x 240ml Hevea - Lasinen tuttipullo 2 x 240ml

Hevea - Lasinen tuttipullo 2 x 240ml

Hevea
20,00 €
25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hevean lasiset tuttipullot kahden kappaleen pakkauksessa. Tuttiosa luonnonkumia. Anti koliikki tuttiosat ovat medium kokoa, ja sopivat vauvalle 3-24 kuukautta.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Hevean tuttipullo ei ole vain maailman kaunein, vaan myös kaikin puolin ihanin tuttipullo! Lasista tuttipulloa koristaa valkoinen kuviointi, jossa pikkuruiset eläimet pitävät Hevea-ilmapalloa yötaivaan alla. Pullossa on selkeä ja helposti luettavissa oleva mitta-asteikko. Kirsikan mallinen tuttiosa on luonnonkumia. 

Pakkauksessa tulee kaksi kappaletta valkoisia tuttipulloja, sekä luonnonkumiset, anti koliikki tuttiosat medium flow:lla.

Pullot voi pestä astianpesukoneessa. 


Tämä isompi, 240ml tuttipullo on hyvä yli 3kk ikäiselle lapselle. Pullon mukana tulee yli kolmen kuukauden ikäiselle sopivat medium flow- tuttiosat.

Valikoimastamme löydät myös pienemmät, vastasyntyneelle sopivat, 120ml tuttipullot sekä slow flow- tuttiosat.


Koko: 240 ml, medium flow

Väri: Valkoinen

Materiaali: Lasi ja luonnonkumi


Pikkuruisten mielipide - Mikä tekee tästä tuotteesta mahtavan?

  • Luonnolliset materiaalit. Luonnonkumi on pehmeä materiaali mikä tekee tuttiosista luonnollisemman tuntuiset. Se on myös kemikaaliton, turvallinen ja ekologinen valinta. Lasinen tuttipullo takaa ettei pullosta liukene kemikaaleja maitoon.
  • Helposti luettava mittataulukko. Kun maitoa lämmittää nälkäinen vauva sylissä oppii arvostamaan tuttipulloa jonka mitta-asteikko on selkeä ja helposti luettavissa. Tätä taulukkoa ei tarvitse tihrustaa tai arvailla missä kohti asteikko oikein menee.
  • Viimeistely. Tuttipullo on myös todella kaunis! Valkoiset yksityiskohdat antavat pulloille ajattoman ja suloisen ulkonäön. Ei isoja logoja tai värikkäitä kuviointeja, vain pienet suloiset eläimet tuttipullon alareunassa sekä Hevean logo ihanasti ilmapalloon sijoitettuna.

Arvostelut 0 arvostelua