eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike ja harso, sininen
eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike ja harso, sininen eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike ja harso, sininen eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike ja harso, sininen eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike ja harso, sininen

eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike ja harso, sininen

eKoala
13,14 €
21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

eKoalan ruokalappu muodostuu BIOmuovisesta ruokalapun pidikkeestä ja kasvipohjaisesta cashmere-harsosta.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

eKoalan  BIOmuovinen ruokalapun pidike tekee pikkuruisen ruokailusta helppoa. Kiinnitä pidikkeisiin kasvipohjainen cashmere-harso. Ruokailun jälkeen peset harson helposti muun vauvapyykin seassa.  Paketti sisältää kaksi kappaletta pidikkeitä.

BIOmuovi on valmistettu täysin luonnomukaisista raaka-aineista, kuten maissista, punajuuresta ja hirssistä. BIOmuovin voi tarvittaessa vaikka kompostoida, sillä se on 100% biohajoavaa. eKoalan tuotteet ovat käyneet läpi tiukat laboratoriotestit jotka takaavat tuotteiden täyden myrkyttömyyden ja sen, että ne ovat 100% turvallisia lapsille.

Harsot on valmistettu kasvipohjaisesta cashmeresta, joka on männyn puumassasta valmistettu, pehmoinen tekstiilikuitu. Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän ja ilman sekä erittäin imukykyisen.


Materiaali: pidike: BIOmuovi, Harso: Kasvipohjainen cashmere

Väri: Sininen

Suositusikä: +3 kuukautta

Arvostelut 0 arvostelua