eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä
eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä

eKoala - Biomuovinen ruokalapun pidike 2kpl, sininen & vihreä

eKoala
5,94 €
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

BIOmuovista valmistetut ruokalapun pidikkeet - kiinnitä harso pidikkeisiin ja ruokailun jälkeen laita harso pesuun muun vauvapyykin kanssa.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 5 - 15 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

eKoalan  BIOmuoviset ruokalapun pidikkeet tekevät pikkuruisen ruokailusta helppoa. Kiinnitä pidikkeisiin harso ja vaihda uuteen joka ruokailulla tai tarpeen mukaan. Pidikkeissä kannattaa käyttää eKoalan kasvi-cashmere harsoja tai cam camin pieniä harsoja. Harsot peset helposti muun vauvapyykin seassa.  Paketti sisältää kaksi kappaletta pidikkeitä.

BIOmuovi on valmistettu täysin luonnomukaisista raaka-aineista, kuten maissista, punajuuresta ja hirssistä. BIOmuovin voi tarvittaessa vaikka kompostoida, sillä se on 100% biohajoavaa. eKoalan tuotteet ovat käyneet läpi tiukat laboratoriotestit jotka takaavat tuotteiden täyden myrkyttömyyden ja sen, että ne ovat 100% turvallisia lapsille.


Materiaali: BIOmuovi

Väri: Sininen ja vihreä

Suositusikä: +3 kuukautta

Arvostelut 0 arvostelua