Uusi ihana tuotemerkki - Laa Laa Living

Uusi ihana tuotemerkki - Laa Laa Living

Oli ihana idea, suuri unelma ja ripaus rohkeutta. Niin syntyi Laa Laa Living, uusi suomalainen sisustusmerkki.

Merkin takaa löytyy Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat, joita yhdistää myös rakkaus kauniisiin ja leikkisiin sisustusesineisiin, joilla on käyttötarkoitus. 

Laa Laa Livingin ihanuuksista Pikkuruisten verkkokauppaan valikoitui kauniit Pilvi - seinäristikot, väreinä herkullinen minttu, hempeä vaaleanpunainen ja herkkä valkoinen.
Seinäristikon ovat kauniita sisustuselementtejä lastenhuoneeseen, mutta lisäksi ne ovat super käytännöllisiä! Pilviristikon voi laittaa pöydälle tai ripustaa seinälle. Sen lisäksi, että ristikko on kuin tehty kauniiden korttien esille laittamiseen, koukkujen avulla ripustat siihen kätevästi lapsen eniten käyttämiä tarvikkeita ja leluja. Seuraavan päivän vaatteet saa myös näppärästi nostettua valmiiksi. Kun lapsi kasvaa, seinäristikkolle löytyy aina uusia käyttötapoja. Voit laittaa ristikkoon esille lapsen piirustuksia tai ripustaa siihen pyyhkeen tai vaikkapa takin. Koululaisella ristikkoon menevät esille lukujärjestys ja koulureppu.Ristikko on täydellinen myös eteisessä. Avaimet löytyvät aina, kun ne on ripustettu ristikkoon. Voit laittaa esille myös kalenterin josta perheenne tarkistaa helposti jokaisen päivän menot. Ristikkoon kiinnität myös helposti ostoslistat ja laitat muut viestit esille. Seinäristikoita voisi laittaa vaikka jokaiseen huoneeseen, niin käytännöllisiä ne ovat, puhumattakaan pilvien kauneudesta.

Pikkuruiset suosittelevat tuotteita täydestä sydämmestä kaikille. Mihin sinä laittaisit ristikon?


Laa Laa Livingin tuotteisiin pääset tästä.


 

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.