Uusi ihana tuotemerkki - Filibabba

Uusi ihana tuotemerkki - Filibabba

Tanskalaisen Filibabban laadukkaat, ajattoman kauniit ja harmoniset tuotteet ovat valloittaneet Pikkuruisten sydämet ja verkkokaupan. Filibabballe pikkuruisten turvallisuus on erityisen tärkeää, ja siksi he ovat sitoutuneet valmistamaan tuotteensa vastuullisesti parhaista mahdollisista raaka-aineista. Filibabba käyttää yksinomaan Gots-sertifioitua luomupuuvillaa, jotta pikkuruiset välttyisivät altistumasta turhille kemikaaleille. Verkkokaupasta löytyy kauniita Filibabban vuodevaatteita joihin on ihana kömpiä unille luomupuuvillan pehmeään syleilyyn.


Filibabban tuotavalikoimasta löytyy tuotteita ihan pienille pikkuruisille, mm. kauniit hoitoalustat ja imetystyynyt sekä pehmeät harsot. Vuodevaatteita on saatavilla vauvalle sekä taaperolle.

Meidät valloitti erityisesti Filibabban ihana kuumailmapallo kuosi.

 

Kauniit bambu-astiat kuuluvat myös Filibabban valikoimaan. Astiat on valmistettu 100% bambusta, ja ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille muovisille lasten ruokailuvälineille. Bambu astiat ovat paitsi ekologisia ja kemikaalivapaita, todella kauniita ja käytännöllisiä. Ne ovat kestäviä ja ne voi pestä astianpesukoneessa. Mikroon astioita ei voi laittaa, mutta ei sinne kannata muoviastioitakaan laittaa, koska muoviastioista voi lämmetessä irrota haitallisia aineita pikkuruisen ruokaan. Bambu astioista löytyy haarukoita ja lusikoita, mukeja, kippoja ja lautasia. Voit koota haluamasi setin kolmesta ihanasta väristä: harmaa, luonnonvalkoinen ja vaalea roosa. Astioita on saatavilla myös valmiina setteinä.

Filibabban tuotteista löytyy myös ihana, ystävällinen valas Christian. Kuinka söpö onkaan hän?

Christian on led-valo, jota taputtamalla voit vaihtaa valon väriä. Pehmeä lämmin valo on lempeä yöllä, mutta valon voi vaihtaa myös kirkkaaksi, punaiseksi, keltaiseksi, siniseksi tai vihreäksi. Tässä ihana ystävä ihan pienen yöllisistä hoitohetkistä suuremman pikkuruisen iltasatuhetkiin tai kaveriksi pimeään. Christian on valmistettu silikonista, mikä tekee siitä joustavan ja kestävän. Silikonia ei muista yleisistä muoveista poiketen sisällä ollenkaan öljyä, vaan se muodostuu kokonaan epäorgaanisista yhdisteistä. Ystävällinen valas Christian on ladattava - noin kahden tunnin latauksella Christian jaksaa loistaa taas kahdeksan tuntia. Tämä valas on niin suloinen, että hieman isommankin tekisi mieli napata hänet mukaan unille.


Kaikkin Filibabban tuotteisiin pääset tutustumaan täällä.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.