Joululahjavinkit vauvalle

Joululahjavinkit vauvalle

Vauvan ensimmäinen vuosi on valtavan kehityksen aikaa. Puolivuotias vauva osaa jo hurjasti asioita, kun vastasyntynyt vasta totuttelee elämään suuressa maailmassa. Kehitysvaiheiden mukana pysyminen ja täydellisen lahjan metsästäminen voi olla haastavaa. Siksi kokosimme ihanat lahjavinkit yhteen. 

Täältä löydät Pikkuruisten suosikki lahjat vauvoille kolmesta kuukaudesta vuoden ikään asti. Katso myös vastasyntyneen lahjaideat (vauvat 0-3 kuukautta).


Lahjavinkki

Ihanimmat lelut

Kun vauvat 3 kuukauden iässä alkavat tavoittelemaan esineitä on aika ensimmäisille leluille! Vauva harjoittelee ensimmäisen vuoden aikana hienomotorisia taitoja, ja parhaimmat lelut ovatkin reilun kokoisia ja pieneen käteen sopivaksi suunniteltuja. Pikkuruiset tutustuvat tavaroihin viemällä niitä suuhun ja maistelemalla, ja siksi on tärkeää että niitä on turvallista pureskella. Puiset, luomupuuvillaiset ja luonnonkumiset lelut eivät sisällä kemikaaleja, vaan vauva voi huoletta tutustua maailmaan kaikilla aisteillaan. 


Purulelut - alkaen 12 euroa

Purulelut ovat parhaita lahjoja jo 3 kuukauden ikäiselle, vaikka ensimmäiset hampaat puhkeavatkin tavallisimmin vasta kuuden kuukauden iässä. Purulelut on suunniteltu pienten käsien tartuttavaksi ja niitä voi huoletta maistella vaikkei hampaita vielä olisikaan tulossa. Valikoimasta löydät puisia, luonnokumisia sekä biomuovisia puruleluja.

Puiset purulelut löydät ihanissa muodoissa - pilvi, karhu, raketti, sitruuna ja sieni. Purulelujen hinta on 23 euroa.  Puruleluun voi sitoa harson, jolloin vauva pääsee tutustumaan erilaisiin materiaaleihin. Pehmeää harsoa on myös vauvan helppo imeä. Purulelu + Cam Camin luomupuuvillainen harso - 29 euroa.

Pikkuruisilta löydät myös BIOmuoviset purulelut (14,90e)  sekä luonnonkumiset purulelut (12 e).


Helistimet - alkaen 15,90 euroa

Vauvat rakastavat helistimiä! Ihanat äänet innostavat vauvaa tutkimaan lelua, mutta myös opettavat lapselle syy-seuraus suhteita. Puiset helistimet ajavat myös purulelun virkaa, ja pehmeät helistimet on tehty erilaisista kankaista, jolloin pikkuruisella riittää ihmettelyä eri tekstuureissa.

Vaunuihin tai leikkikaareen kiinnitettävä suloinen pupu helistin 12,50 e.

Ihanat karhu - ja pupu helistimet ovat myös pikkuruisia pehmoja - 15,90 e.

Cam Camin lehtihelistimessä on puinen rengas josta pikkuruinen voi helposti tarttua. Yhden lehden sisällä on tiuku ja toisten sisältä löytyy rapinapaperia. Lehtihelistin 21 e.

 Puiset tähti ja pilvi-helistimet 27 e.


Ihanat Eläinystävät - alkaen 24,50 euroa

Pehmolelut ovat vauvojen ja lasten suosikkeja vuodesta toiseen. Eikä suotta, saahan niistä ikuisen ystävän elämän mittaiselle matkalle. 

Ihanat eläinystävät ovat lapsen kainaloon sopivia, ja turvallisia jo ihan pienenkin vauvankin leikkiä. Suloinen karhu ja pupu on valmistettu 100% luomupuuvillasta ja sisäänsä ne kätkevät luonnonmukaisen maissikuidun. Näistä ihanuuksista löytyy myös mini versiot - suloiset helistimet. Pehmojen hinta on 26,90e ja helistimien 15,90e.

Suloinen pupu, kissa ja karhu ovat kuin pieniä tyynyjä, ja niistä saakin myös kauniin sisustuselementin. Sulosuuksien hinta on 24,50e.

Pehmolelut ovat sopiva lahja ihan vastasyntyneestä leikki-ikäiseen.


Pallot - alkaen 28,20 euroa

Ihanat pallot ovat superhauskoja pienten mielestä! Helisevat pallot on muotoiltu niin, että vauvan on helppo tarttua niihin. Palloista riittää iloa vuosiksi kun pikkuruisen taidot kehittyvät. Suloisilla eläinpalloilla on rapisevat korvat joihin vauvan on helppo tarttua ja iloiset, ystävälliset kasvot. Pallojen hinta on 28,20 euroa.

Cam Camin ihanat pallot on muotoiltu täysin pikkuruinen huomioden. Erilaiseen palloon on helppo tarttua ja helisyttää sisältä löytyvää helistintä. Kauniit kuosit koristavat 100% luomupuuvillasta valmistettuja palloja. Pallojen hinta on 36,80 e.

Kolmen kuukauden ikäiselle vauvalle palloon kuin palloon tarttuminen voi kuitenkin olla vielä haastavaa. Pallot soveltuvat parhaiten yli puolen vuoden ikäisille lapsille.


Pehmeät ensikirjat - 32 euroa

Pehmeät ensikirjat kauniilla metsä- ja vesi aiheisilla kuvituksilla kätkevät sisäänsä hauskan rapinapaperin. Näitä kirjoja on hauskaa lukea itsekseen tai tutustua kuviin aikuisen kanssa. Ensikirja innostaa rapinallaan jo pientä vauvaa, ja se sopiikin lahjaksi jo 3 kuukauden iästä lähtien.Lahjavinkki

Ruokailutarvikkeet

Pienikin alkaa opetella syömään itse! Ruokalaput tulevat enemmän kuin tarpeelliseksi kun vauva tutustuu ruokaan kaikilla aisteillaan, ja omista astioista on ihana maistella ruokaa. Ruokailuvälineet ovat kaunis ja tarpeellinen lahja vauvalle.


Ensimmäiset astiat - alkaen 6,90 euroa

Bambusta valmistetut astiat ovat turvallisia pienen ruokailla. Astiat ovat kestäviä (mutta eivät rikkoutumattomia) ja pieniin käsiin ja suuhun sopivan kokoiseksi suunniteltuja. Vauvat alkavat maistelemaan kiinteitä ruokia 4-6 kuukauden iässä, ja astiat ovatkin ihana lahja 4 kuukauden iästä lähtien.

Voit koota oman settisi lautasista, kulhoista, mukeista ja pienistä lusikoista ja haarukoista. Yhdistele rohkeasti eri värejä keskenään! Voit myös valita valmiin ruokailusetin, joka sisältää matalan lautasen, kulhon, pienen mukin ja lusikan ja haarukan. Astiaston hinta on 26,90e. Bambuastioita löydät luonnonvalkoisena, tumman harmaana ja vaaleanpunaisena.

Koko astiaston pikkuruinen ottaa käyttöön todennäköisesti vasta yli vuoden iässä, mutta pieniä lusikoita tarvitaan heti kun maistelut aloitetaan. Ja niitä on aina liian vähän! Ihana lahjaidea on yhdistää paketti lusikoita ruokalapun kanssa ja kääriä ne kauniiseen pakettiin. Lusikat tulevat 3kpl pakkauksessa, yhden paketin hinta on 8,90e.

( 3kpl lusikoita + Cam Camin ruokalappu -  23,90e)


Kauniit ruokalaput - alkaen 12 euroa

Kauniit ja käytännölliset ruokalaput auttavat pitämään sotkua kurissa kun vauva opettelee syömään. Luomupuuvillaiset ruokalaput ovat ihoystävällisiä ja kemikaalittomia. Valikoimasta löydät jokaiselle vauvalle sopivat ruokalaput - isot Filibabban ruokalaput (33,90e 2kpl pakkaus) ovat likaa hylkiviä ja suojaavat sotkuisempaakin pikkuruista. Cam Camin kauniiden ruokalappujen kokoa saa säädettyä kätevästi neppareilla ( 15e). Fabelabin ruokalapuissa on pehmeä frotee sisäpinnalla ja ulkopinta on harsoista tuttua musliinia ( 16,95e). Färg&Formin ruokalappuja koristavat ihanat pilvi kuviot - 12e.

Neroikkaita ovat myös eKoalan ruokalappuklipsit joihin voi kiinnittää harson. Näin ruokailun päätteeksi harson voi laittaa aina pesuun ja vaihtaa uuden harson uuteen ruokailuun. Harsot peseytyvät helposti muun vauvapyykin joukossa. Klipsit on valmistettu BIOmuovista ja harsot ovat kasvipohjaista cashmereä. Klipsi ja harso - 21,90e. 2kpl klipseja - 9,90e, 2kpl harsoja - 29,90e.


Lahjavinkki

Vauvan hoitotarvikkeet

Vauvaa (ja erityisesti vanhempia) ilahduttaa varmasti käytännöllinen ja kaunis lahja. Kokosimme yhteen hoitotarvikkeita, joita voit helposti antaa lahjaksi, vaikket tietäisikään onko pikkuruisella jo samanlaisia. Näitä käytönnöllisiä ihanuuksia on harvemmin liikaa! 


 Kauniit harsot - alkaen 6,00 euroa

Harsot ovat vauvavuoden super tuotteita - niille löytyy monia käyttötarkoituksia, eikä niitä voi koskaan olla liikaa! Unelmanpehmeät harsot on valmistettu luomupuuviillasta, joten ne eivät sisällä pikkuruiselle haitallisia kemikaaleja. Lisäksi ne ovat uskomattoman kauniita, ja niistä saat kauniin ja käytännöllisen lahjan vastasyntyneelle vauvalle. 

Katso valmiit kolmen kappaleen pakkaukset (17,55-18,55e), kauniit yksiväriset harsot (6e/kpl) sekä ihanat kuvioidut harsot (7e/kpl). Isommat kapaloharsot (2kpl - 37,95e) ovat kauniita ja monikäyttöisiä, ja pieniä harsoja (12e / 4kpl) voi käyttää ruoka- tai pesulappuina. Katso myös ihanat kasvipohjaisesta cashmeresta valmistetut harsot (2kpl - 29,90e)


Suloiset kuolalaput - 9,00 euroa

Suloiset kuolalaput suojaavat pikkuruisen vaatteita ja ovat ihania asusteita! Yleensä vauvat kuolaavat paljon kolmen ja neljän kuukauden iässä, sekä hampaiden tulon yhteydessä. Kuolalappuja on hyvä olla ainakin kaksi, jolloin niitä voi vaihdella päivän mittaan ja laittaa toisen kuivamaan. Yhdistä vaikka ihana kuvioitu kuolalappu kauniiseen yksiväriseen, tai kuolalapun kanssa saman kuosiseen ruokalappuun.

Pehmoiset viltit - alkaen 28,90e

Pehmeät viltit ja peitot ovat ihana lahja vauvalle. Vilteille löytyy monia käyttötarkoituksia - niitä voi käyttää vauvan peittona, kapalona, lämmikkeenä kun vauva ruokailee tai on muuten ihokontaktissa. Lisäksi viltit on näppärä levittää lattialle suojaksi kun vauva harjoittelee tärkeitä taitoja. Viltit ovat myös kauniita sängynpeitteitä!

Laajasta valikoimasta löydät trikooviltit suloisella pilvikuviolla (28,90e) ja ihanissa leikkisissä kuoseissa (42e) , pehmeät musliini-peitot (45e) sekä paksummat, kuvioidut peitot (56,80e).


Kylpytarvikkeet - alkaen 9,80e

Parhaimmilaan vauvan kylpyhetki on hauska ja rentouttava hetki niin vauvalle kuin vanhemmillekkin. Ihanaan kylpyhetkeen sopivat luonnonmukaiset kylpyvaahdot, shamppoot ja voiteet. Kun vauva oppii istumaan itse noin 8 kuukauden iässä, tekevät kylpylelut pesuhetkestä hauskan. Kylvyn jälkeen on ihana kääriytyä pehmoiseen, luomupuuvillaiseen pyyhkeeseen.

Laadukkaat pyyhkeet ovat ihana pehmeä paketti. Luomupuuvillaiset pyyhkeet 33-40 euroa.

Ihonhoitotuotteista voit koota omalle budjetillesi sopiva kokonaisuuden. Luonnomukaiset hoitotuotteet alkaen 9,80e.

Luonnonkumiset kylpylelut ovat turvallisia ja hauskoja leluja vauvalle ja niitä voi käyttää myös puruleluina! Esimerkiksi ihanat ankat kauniissa pastellin sävyissä 14,90e.


Lahjavinkki

Ihana unihetki

Ihana unihetki muodostuu pehmeistä lakanoista ja suloisesta unikaverista. 

Luomupuuvillaiset vuodevaatteet - alkaen 36,50 euroa

Pehmeisiin, kemikaalittomiin luomupuuvilla vuodevaatteisiin on ihana nukahtaa! Vauvoille 0-6kk löydät ihanat, pikkuruiset vuodevaatteet kehtoon ja pinnasänkyyn koossa 70x80cm sekä suloiset unipussit vauvaa rauhoittamaan. Pinnasängyssä nukkuvalle, yli 6 kuukauden ikäiselle vauvalle löydät kauniita vuodevaatteita koossa 100x130cm. Yli puolivuotiaille, touhukkaille ja liikkuvaisille nukkujoille myös kauniit unipussit.

Pussilakanasetit 70x80 cm - alkaen 36,50e

Pussilakanasetit 100x130 cm - alkaen 49,50e

Unipussit 0-6kk - 55e , 6-18 kk - 60e

Suloinen unilelu - 19,95 euroa

Suloiset unirätit auttavat pikkuruista nukkumaan paremmin omassa sängyssään. Unilelua voi imeä ja halia, jolloin pikkuruisen on helpompi rauhoittua takaisin nukkumaan. Valitse suosikkisi vaaleanpunaisen pupun, siniharmaan pupun, virheän kissan ja okran värisen karhun joukosta.


Maailman ihanin yövalo - 39,90 euroa

Ystävällinen valas Christian on maailman suloisin ja käytännöllisin yövalo. Tämä ihanuus on täydellinen vauvan yöherätyksiin, mutta tästä pikkuruinen saa myös ihanan ystävän vuosikausiksi. 

Yöllisten herätysten aikana on tärkeää, että valot ovat tarpeeksi himmeitä, joitteivat ne virkistä vauvaa. Tässä yövalossa on useita eri valo vaihtoehtoja - kirkas kylmävalo, himmeä lämminvalo, sininen, punainen, ketainen ja vihreä valo. Taputtamalla valasta saa valon värin muuttumaan. Valaan pohjassa on pieni nappi jota painamalla valo saa päälle ja pois. Napin painaminen on äänetöntä, joten ei enää ikinä vauvan havahtumista valokatkaisijan ääneen! Valo toimii akulla, joten se on helppo ottaa mukaan vaipanvaihtoon - tai isompana vanhempien väliin kömpiessä. Ystävällinen valas Christian on valmistettu pehmeästä silikoonista.

Unisieppari - 39,90 euroa

Tämä lahja on sekä symbolinen että kaunis - keneltä sinä haluaisit napata kaikki pahat unet pois? 

Kauniissa unisiepparissa on huovasta valmistetut tähdet ja tekonahkainen kuu. Kaksi kaunista värivaihtoehtoa - vaaleanpunainen ja harmaa.

Kuumailmapallo soittorasia - 38,80 euroa

Kauniista kuumailmapallosta pikkuruinen saa ihanan mobilen hoitotason tai sängyn päälle. Kuumailmapallot soittavat kaunista summertime-sävelmää. Mobilet auttavat vauvaa rauhoittumaan, ja soittorasiasta voi tehdä osan unirutiineita. 
Toivottavasti sait inspiraatioita lahjavinkeistämme.  Jos tarvitset lisää apuja täydellisen lahjan metsästyksessä, laita meille viestiä chatissa niin katsotaan yhdessä täydellinen lahja sinun pikkuruisellesi.

Katso kaikki lahjaideat 3-12 kuukauden ikäiselle vauvalle  Vauvojen Joulu - osiosta.

Kurkkaa myös vinkit vastasyntyneen lahjoihin.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.