Joululahjavinkit vastasyntyneelle

Joululahjavinkit vastasyntyneelle

Mitä lahjaksi kaikkein pienimmälle pikkuruiselle? Paras joululahja on käytännöllinen, kaunis ja turvallinen jo ihan pienelle vauvalle. Olemme koonneet yhteen ihanat joulualahjaideat vastasyntyneille. Nämä lahjat kestävät läpi vauvavuoden, joten ne soveltuvat lahjaksi myös yli 3 kuukauden ikäiselle vauvalle. Olipa budjettisi millainen vain, täältä löydät vinkit niin suurille kuin pienemmillekkin budjeteille.


Lahjavinkki 

Kauniit ja käytännölliset harsot


Harsot ovat vauvavuoden super tuotteita - niille löytyy monia käyttötarkoituksia, eikä niitä voi koskaan olla liikaa! Unelmanpehmeät harsot on valmistettu luomupuuviillasta, joten ne eivät sisällä pikkuruiselle haitallisia kemikaaleja. Lisäksi ne ovat uskomattoman kauniita, ja niistä saat kauniin ja käytännöllisen lahjan vastasyntyneelle vauvalle.

Pienet harsot 4kpl - 12 euroa

Pienet harsot, eli pesulaput tulevat jokapäiväiseen käyttöön. Yhden harson koko on 30x30 cm. Yhdistä pesulappuihin isot harsot saman värisinä tai vaikka vartalovoide tai anna sellaisenaa.

Saatavilla kahdessa ihanassa värissä - hento roosa & blush, sekä petrooli & harmaa.

(Pesulaput + 2kpl isoja harsoja 24 euroa, pesulaput + vartalovoide 24,30e)


Harsot 3 kpl - 17.55-19.00 euroa

Harsoilla on monta käyttötarkoitusta - niitä voi käyttää puklurätteinä, pyllypyyhkeenä, peitteenä, imetyssuojana sekä vaunu- tai kaukaloverhona. Voit koostaa oman pakettisi kolmentoista ihanan värin joukosta tai valita valmiin 3kpl pakkauksen. Yhden harson koko on 70x70 cm.

Anna lahjaksi sellaisenaan, yhdistä pieniin harsoihin tai ihonhoitotuotteisiin.

(Yksivärinen harso 6e / kpl, kuvioitu harso 7e / kpl, yksiväriset harsot 3kpl paketissa 17,55e, harsopakkaus - yksi kuvioitu harso ja kaksi yksiväristä harsoa 18,55e.)


Isot kapaloharsot 2 kpl - 37,95 euroa


Ihanat, isommat harsot eli kapaloharsot sopivat nimensämukaisesti myös vauvan kapalointiin. Lisäksi niitä voi käyttää tavallisien harsojen tapaan. Valitse suosikkisi kahdesta ihanasta lahjapakkauksesta - vanha roosa & luonnonvalkoinen sulosilla vanhan roosan värisillä pilkuilla tai männynkäpy & okra. Yhden harson koko 120x120 cm. Lahjavinkki

Pehmeät viltit


Pehmeät viltit ja peitot ovat ihana lahja vauvalle. Vilteille löytyy monia käyttötarkoituksia - niitä voi käyttää vauvan peittona, kapalona, lämmikkeenä kun vauva ruokailee tai on muuten ihokontaktissa. Lisäksi viltit on näppärä levittää lattialle suojaksi kun vauva harjoittelee tärkeitä taitoja. 


Hempeä trikooviltti - 28,90

Suloiset pilvikuvioinnit koristavat näitä hempeän värisiä puuvillavilttejä. Viltit ovat 100% luomupuuvillaa ja niiden koko on 60x70 cm. Trikookudonta tekee niistä joustavia ja siksi hyviä myös kapalointiin.Paksu trikooviltti - 42 euroa


Paksu ja pehmeä trikooviltti on 100% luomupuuvillaa. Viltin koko on 75x85 cm. Valitse suosikkisi ihanista, leikkisistä kuoseista - harmaa sävyinen lohikäärmetaivas, geometrinen tivoli harmaan tai vaaleanpunaisen sävyissä tai herkullinen kirsikkalaakso. Viltti sopii peitoksi vaikka päiväunille, ja trikookudontansa ja ison kokonsa ansiosta se on myös oivallinen vauvan kapalointiin. Paksu viltti sopii myös hyvin lattialle levitettäväksi.


Musliini peitto - 45 euroa

Harsoista tuttu musliini kudonta tekee näistä 100% luomupuuvilla peitoista hengittäviä ja ihanan pehmeitä. Peiton koko on 100x100 cm. Kapalointiin ja rauhallisiin uniin täydellinen viltti. Samat suloiset värit kuin harsoissakin blushharmaa ja petrooli.


Tikattu peitto - 56,80 euroa

Pehmeä ja paksu tikattu peitto 100% luomupuuvillasta. Päälypuolella pehmeä, kuvioitu puuvillakangas, toisella puolella aaltomaisesti tikattu, yksivärinen kangas. Peiton sisällä on kevyt vanutäyte. Peitto on lämmin ja kaunis peitto vauvalle, mutta se on myös täydellinen matto vauvalle lattialle levitettäväksi. Tiheämmin tikattu nurjapuoli estää peittoa liukumasta lattialla, ja kevyt toppaus tekee peitosta sopivan pehmeän alusen kovallakin lattialla. Peitto on saatavilla neljässä ihanassa kuosissa.


Lahjavinkki

Ihanat kylpytuotteet


Kylpytuotteista kokoat vastasyntyneelle ihanat paketit! Valitse suosikkisi luonnonmukaisista ihonhoitotuotteista, luonnonkumisista kylpyleluista sekä luomupuuvillaisista pyyhkeistä. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia ja turvallisia ihan pienelle pikkuruiselle.Pehmeät huppupyyhkeet - alkaen 33 euroa

Kauniit huppupyyhkeet on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Pehmeät ja kemikaalittomat pyyhkeet sopivat vielä noin 2-3 vuotiaalle lapselle, joten laadukkaista pyyhkeistä on iloa pitkään. Ajattoman kauniit pyyhkeet löydät ihanissa väreissä: roosa, hiekka, valkoinen, harmaa ja hento sininen. Tai katso ihanat korvalliset huppupyyhkeet - suloinen harmaa nalle-pyyhe sekä siniharmaa kissaEläinpyyhkeet - 34 euroa, koko 80 x 80 cm.

Cam Cam Copenhagenin huppupyyhkeet - 33 euroa. Koko 80 x 80 cm, väri harmaavalkoinen ja roosa. Osaa väreistä saatavilla myös isommassa 105 x 105 cm koossa.

Filibabban huppupyyhkeet - 40 euroa. Koko 105 x 105 cm, väri hiekka ja hennon sininen.


Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet -  alkaen 9,80 euroa

Ihanat Earth Friendly Babyn luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet ovat hellävaraisia vauvan herkälle iholle. Valikoimastamme löydät shamppoot, vartalovoiteetkylpyvaahdot sekä ihoöljyn. Kokoa luonnontuotteista oma kokonaisuutesi, yhdistä hauskan pupu-pesukinttaan kanssa tai pesulappujen kanssa.

(Pupu-pesukinnas + shamppoo&ihonpesuaine kamomilla 16,60e. Laventelintuoksuinen shamppoo&ihonpesuaine + vartalovoide 22,10 e. Pesulaput & kylpyvaahto mandariini 26,70e. Kylpyvaahto laventeli + kylpyankka 29,60e. )


Lahjavinkki

Rauhallisiin unihetkiin


Uni on tärkeää vastasyntyneen kehitykselle, ja vastasyntyneet nukkuvatkin suurimman osan vuorokaudesta. Ihanat unituotteet auttavat tekemään unihetkistä miellyttäviä ja rauhallisia.

Luomupuuvillaiset vuodevaatteet - alkaen 36,50 euroa

Pienelle vauvalle hänen kokoisensa vuodevaatteet. Vuodevaatteet ovat pehmeää 100% luomupuuvillaa. Pussilakana koko on 70 x 80 cm ja tyynyliinan 28 x 35 cm. Vuodevaatteet käyvät täydellisesti kehtoon, vaunuihin ja pinnasänkyyn ihan vastasyntyneestä noin puolen vuoden ikään asti. Huomiothan, että vuodevaatteita on saatavilla erikokoisena - tarkistathan aina vanhemmilta, että vuodevaatteet ovat sopivan kokoisia, tai katso myös pikkuruinen, luomupuuvillainen täkki ja tyyny.

Majvillanin leikkisät kuosit - 36,50 e. Färg&Formin ihanat pilvi lakanat - 38,50 e. Filibban hempeät värit - 39,90e.


 

Kauniit kuumailmapallo soittorasiat - 38,80 euroa.

Nämä kauniit kuumailmapallot voi ripustaa sängyn tai hoitopaikan yläpuolelle, jolloin pikkuruinen voi niitä helposti ihastella. Kuumailmapallot soittavat kaunista "summertime" sävelmää. Valitse ihanin herkullisista yksivärisistä - minttu, harmaa, hento roosa & vaaleanpunainen tai kauniista kuvioiduista - kukinta tai siniset lehdet


Unisieppari - 39,90 euroa.

Anna kauniin unisiepparin napata pois kaikki pahat unet. Kaunis unisiepparissa on huovasta valmistetut tähdet sekä tekonahkainen kuu. Unisiepparista kaksi kaunista väri vaihtoehtoa: suloinen vaaleanpunainen ja kaunis harmaa.

Suloiset unilelut - 19,95 euroa.

Suloiset unirätit auttavat pikkuruista nukkumaan paremmin omassa sängyssään. Unilelu on hyvä hommata ajoissa - vanhempi voi nukkua ensin unilelun kanssa ja tartuttaa riepuun tuttua ja turvallista tuoksua. Kun pikkuruinen oppii tarttumaan esineisiin, voi hänelle antaa unirievun kaveriksi. Uniriepua imemällä vauva voi rauhoittaa itsensä takaisin uneen. Valitse suosikkisi vaaleanpunaisen pupun, siniharmaan pupun, virheän kissan ja okran värisen karhun joukosta.

Ihana yövalo 39,90 euroa.

Ystävällinen valas Christian on maailman suloisin ja käytännöllisin yövalo. Tämä ihanuus on täydellinen vastasyntyneen vauvan yöherätyksiin, mutta tästä pikkuruinen saa myös ihanan ystävän vuosikausiksi. 

Vastasyntynyt vauva syö öisin, ja usein myös vaippaa joudutaan vaihtamaan. On tärkeää, että valot joita yöaikaan sytytetään ovat tarpeeksi himmeitä, joitteivat ne virkistä vauvaa. Tässä yövalossa on useita eri valo vaihtoehtoja - kirkas kylmävalo, himmeä lämminvalo, sininen, punainen, ketainen ja vihreä valo. Taputtamalla valasta saa valon värin muuttumaan. Valaan pohjassa on pieni nappi jota painamalla valo saa päälle ja pois. Napin painaminen on äänetöntä, joten ei enää ikinä vauvan havahtumista valokatkaisijan ääneen! Valo toimii akulla, joten se on helppo ottaa mukaan vaipanvaihtoon - tai isompana vanhempien väliin kömpiessä. Ystävällinen valas Christian on valmistettu pehmeästä silikoonista.


Lahjavinkki

Ensimmäiset lelut


Ihan vastasyntynyt ei juuri vielä leluja kaipaa - vauva alkaa tarttumaan leluihin noin kolmen kuukauden iässä. Tarttumiseen tarvitaan kuitenkin jokin motivaatio, ja siksi on hyvä että vauvalla on jo heti alusta alkaen lattialla oleillessaan ympärillään leluja, joita katsella - ja joihin alkaa kurkottelemaan kun sen aika on. Parhaita ensimmäisiä leluja ovat vauvoille turvalliset pehmolelut sekä purulelut ja unilelut. Suloiset metsäneläimet - alkaen 15,90 euroa.

Nämä ihanat metsäneläimet on valmistettu 100% luomupuuvillasta ja sisältä niistä löytyy luonnonmukainen maissikuitutäyte. Pehmolelut ovat kaikkien lapsien suosikkeja, ja laadukaat pehmot kestävät läpi lapsuuden. Vaaleanpunainen pupu ja suloinen karhu 26,90 e. Pienemmät helistin pehmot 15,90 e.

Pehmoiset eläinystävät - 24,50 euroa.

Suloiset eläinystävät ovat kuin pieniä tyynyjä - niistä saakin pehmoisen eläinystävän lisäksi ihanan sisustuselementin vauvan huoneeseen. Monta suloista vaihtoehtoa - söpö kissa harmaana ja vaaleansinisenä, suloinen pupu vaaleanpunaisena tai merirosvona sekä ihana karhu


Puiset purulelut - alkaen 23 euroa.

Puiset purulelut ovat käteviä ja kauniita. Niiden kanssa pikkuruisen on helppo opetella tarttumista ja ne helpottavat kutiavia ikeniä kun vauva alkaa saada hampaita. Kemikaalittomia leluja pikkuruisen on turvallista järsiä. 


Pehmoinen ensikirja - 33 euroa.

Pehmoinen ensikirja on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Sisäänsä se kätkee rapinapaperia joka hauskuuttaa ja kummastuttaa pikkuruista. Ensikirjaa voi katsoa ensin yhdessä vanhemman kanssa ja kun vauva oppii tarttumaan kirjaan on sitä hauska tutkia ja katsella. Kaunis vesi-aiheinen kirja kätkee sisäänsä kauniita sinisävyisiä kuvituksia sadepisaroista, kumppareista ja sateenvarjoista. Toisella puolella kirjaa on kauniit meri-aiheiset kuvitukset. Metsä-pehmokirja on värikkäämpi ja siinä on kauniit kuvitukset metsän eläimistä ja luonnosta.Toivottavasti lahjavinkeistämme oli sinulle apua. Jos tarvitset lisää apuja täydellisen lahjan metsästyksessä, laita meille viestiä chatissa niin katsotaan yhdessä täydellinen lahja sinun pikkuruisellesi.

Katso kaikki vastasyntyneen lahjaideat Vastasyntyneen Joulu - osiosta.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.