Joululahjavinkit Taaperolle

Joululahjavinkit Taaperolle

Minkälaisen lahjan voi ostaa yksivuotiaalle? Mitä kaksivuotias jo osaa? Mitkä lelut ovat parhaimpia taaperolle? Ja mikä ihmeen taapero?

Onnistunut joululahja ilahduttaa lahjan saajaa ja antajaa. Parhaat joululahjat saavat taaperon silmät loistamaan, innostavat pikkuruista ja tukevat lapsen kehitystä. Lapsen iän mukaisen kehitysvaiheiden hahmottaminen voi kuitenkin olla haastavaa. Siksi kokosimme yhteen ihanimmat joululahjaideat taaperolle, eli noin 1-3 vuotiaalle lapselle. Lapset kehittyvät kuitenkin omaan tahtiinsa ja vauvan, taaperon ja leikki-ikäisen iät ovat häilyviä. Vauvan joululahjavinkeistä löydät ideoita alle 1-1,5 vuoden ikäiselle lapselle, ja leikki-ikäisen lahjavinkeistä löydät parhaimmat lahjat kolmen vuoden ikää lähestyvälle ja vanhemmalle lapselle. Jos olet epävarma mistä kategoriasta lahjan valitsisit, valitse aina vanhemman lapsen iän mukaiset lahjat. Ei haittaa mitään, jos lahja ei vielä heti pääse kovalle käytölle, lapsi kyllä ottaa lahjan käyttöön kun on sen aika. Lahjat, joista on iloa vain hetkeksi, tai joista lapsi ei ole enää kiinnostunut harmittavat paljon enemmän. Useimmat lahjat tuottavat kuitenkin iloa vuosiksi, joten seuraamalla vinkkejämme onnistut varmasti löytämään pikkuruisellesi täydellisen joululahjan!


Joululahjavinkki

Lelut

Taapero ei ole enää ihan vauva - mutta ei ihan hirveän isokaan vielä. Taaperolla on paljon harjoiteltavaa - käveleminen, syöminen ja puhuminen ovat 1-3 vuotiaan lapsen tärkeimmät kehitysvaiheet. Lapset oppivat leikkimällä ja parhaimmat lelut tukevat lapsen luontaisia kehitysvaiheita. 


Ensipalapeli - 23,80 euroa

Puisessa ensipalapelissä on nupit josta pikkuruisen on helppo tarttua paloihin. Palapelissä on kuusi palaa, joten pikkuruiselle riittää harjoiteltavaa! Bloomingvillen ensipalapelissä suloiset eläimet ovat lähteneet seikkailemaan sirkukseen. Palapeli käy jo alle vuoden ikäiselle lapselle, tosin se voi monelle vauvalle olla vielä hieman haastava. Puinen palapeli on turvallinen vaikka se eksyisi vielä suuhun. 

Ihana lahja yksivuotiaasta alkaen noin kahden vuoden ikään saakka.


Palikkalaatikko - 27,00 euroa

Palikkalaatikko on taaperoiden klassikkolelu. Lelun avulla voi harjoitella muotojen tunnistamista, hahmotuskykyä ja hienomotorisia taitoja. Kun kaikki palikat on laatikossa kaiken voi aloittaa uudelleen! Ja tästä jos mistä taaperot pitävät.

Ihana lahja noin 1,5 vuotiaasta 2,5 vuotiaaksi


Pallot - alkaen 28,20 euroa

Pallot ovat ihania ja monipuolisia leluja, ja monen kaksivuotiaan ehdottomia suosikkeja! Pehmeät pallot sopivat jo vauvalle tarttumaan opetteluun, yksivuotias alkaa harjoitelle palolla jo heittämistä. Kahden vuoden ikäinen lapsi ottaa jo koppia ja harjoittelee potkimista. Cam Camin kauniit, kuvioidut pallot on tehty pikkuruiselle helpoksi tarttua. Pallojen hinta on 36,80e. Petit Collagen suloiset eläinpallot tarjoavat paljon tutkittavaa, sekä tietenkin ihanan ystävän pikkuruiselle. Karhu- ja pupupallon hinta on 28,20e /kpl.

Ihana lahja jo 6kk iästä alkaen, aina 2,5 vuoden ikään saakka.


Vetolelut - alkaen 35,00 euroa

Kävelemään oppineen lapsen parhaita leluja ovat tietenkin sellaiset jotka seuraavat mukana. Näiden vetolelujen kanssa on ihana lähteä kävelylle.

Etana-vetoleluun saa lastattua mukaan muitakin kavereita, ja tämä on todella hauskaa noin vuoden ikäisestä lapsesta. Etanasta saa myöhemmin myös kauniin säilytyslaatikon. Ihana lahja 1-3 vuotialle. Hinta 35e.

Juna-vetolelun kuorma on lastattava ennenkuin päästään matkaan! Palikoiden laittaminen on haastavaa lapselle, ja lelu tarjoaakin pikkuruiselle vuosiksi uusia leikkejä. Yksivuotias voi vetää junaa perässään ja kaksivuotias voi alkaa harjoittelemaan jo palikoiden paikalleen laittamista. Ihana lahja 1-5 vuotiaalle lapselle. Junaa löytyy kauniina pastellinsävyisenä sekä mustavalkoisenaHinta 49e.

Suloiset koirat Jeffery, Barney ja Buddy odottavat uutta kotia. Nämä ihanuudet myös isompikin pikkuruinen voi viedä lenkille! Koirasta lapsi saa pitkäaikaisen lelun. Sen lisäksi, että koira on kävelemään opettelevalle mahtava seuralainen, isompi lapsi nauttii koiran hoitamisesta. Ihana lahja 1-5 vuotiaalle lapselle. Hinta 38,60e.


Ensiautot - alkaen 20,90 euroa

Puiset ensiautot on suunniteltu niin, että niihin on pikkuruisenkin helppo tarttua. Puuautot ovat reilun kokoisia ja myös siksi lapsen helppoja käsitellä. Näillä kavereilla on hauskaa tehdä matkaa ja jos minkälaisia ääniä. Bloomingvillen puuautot ja suloinen traktori 20,90e. Greenmade:iltä löydät suloiset, käsintehdyt volkkarit 26,80e, ja maailman kauneimman ambulanssin 32,80e.

Ihana lahja 1-4 vuotiaalle.


Työntolelut - alkaen 32,80 euroa

Jos autot eivät innosta, voi lapselle antaa myös muita työnnettäviä leluja. Suloiset elefantit Timothy, Harry ja Ellie ovat kuin autoja - paitsi että ovat pyörällä kulkevia elefantteja. Näilläkin lapsi voi ajella menemään ja harjoitella hauskoja ääniä! Elefantit 32,80e.

Työntöleluista löytyy myös toisenlaista versiota - kepillä työnnettävä ankka. Tämä lelu on tehty nimenomaan liikkumisesta innostuneelle lapselle. Ankalla on kankaiset räpylät jotka läpsyttelevät maata ja viuhtovat hauskasti ilmassa ankkaa kävelyttäessä. Ankat 38,60e.

 Ihana lahja 1-2,5 vuotiaalle lapselle.


Pehmeät eläinystävät - alkaen 24,50 euroa

Pehmolelut ovat vauvojen ja lasten suosikkeja vuodesta toiseen. Eikä suotta, saahan niistä ikuisen ystävän elämän mittaiselle matkalle. 

Ihanat eläinystävät ovat lapsen kainaloon sopivia ja turvallisia leikkiä. Suloinen karhu ja pupu on valmistettu 100% luomupuuvillasta ja sisäänsä ne kätkevät luonnonmukaisen maissikuidun. Pehmojen hinta on 26,90e.

Suloinen pupu, kissa ja karhu ovat kuin pieniä tyynyjä, ja niistä saakin myös kauniin sisustuselementin. Sulosuuksien hinta on 24,50e.

Nukenvaunut - 85 euroa

Kauniit nukenvaunut ovat jokaisen tytön - ja miksei pojankin, unelma lahja! Puiset nukenvaunut ovat hempeän vaaleanpunaiset, ja ne ovat ihana ystävä kävelemään lähteneelle pikkuruiselle. Nukenvaunuista on iloa moneksi vuodeksi.

Ihana lahja 1,5-5 vuotiaalle.


Kylpylelut - alkaen 14,50 euroa

Luonnonkumiset kylpylelut ovat kauniita ja hauskoja ystäviä kylpyyn - ja muutenkin! Lelut ovat turvallisia - ne on valmistettu 100% luonnonkumista ja maalattu kasvipohjaisilla väreillä. Kylpyleluissa ei ole ilmareikiä, joten niiden sisään ei pääse vettä - lelut pysyvät puhtaina ja hygienisinä. Katso Oli&Carolin hempeän väriset veneet (20,40e) ja kylpyankat (14,50e) sekä Hevean iso Kawan-kylpyankka (20,00e) ja kolmen kappaleen setti värjäämättömiä luonnonkumisia kylpyleluja (22,00e). 


Seikkailijan lelut - alkaen 13,50 euroa

Pienelle seikkailijalle tarvitaan leluja joilla voi lentää! Puiset raketti, lentokone ja helikopteri saavat monen ikäiset lapset viihtymään.

Pikkuinen mustavalkoinen raketti - 13,50e. Suloinen helikopteri, kuskinaan karhu - 24,00e. Kaunis lentokone - 29,00e. 


Luonnonmukainen muovailuvaha - 22,90 euroa

Muovailuvahat innostavat pikkuruista käyttämään mielikuvitusta! Muovaileminen on hauskaa jo noin 1,5 vuotiaasta asti - tämän ikäisellä on vain vielä vaarana että muovailuvahaa päätyy myös suuhun. Nyt myös taaperon on turvallista muovailla Ailefon luonnonmukaisella muovailuvahalla, sillä vaha on valmistettu täysin elintarvikekelposista raaka-aineista, jolloin sitä voisi vaikka syödä! Vaha ei kuitenkaan maistu kovin hyvältä, joten taaperot malttavat varmasti keskittyä itse muovailemiseen. Muovailuvahoja on pakkauksessa viisi - vihreä, keltainen, pinkki, ruskea ja minttu. Muovailuvahojen kaveriksi on saatavilla myös suloiset leimasimet (5kpl 22,50e) ja puiset muovailuvälineet (16,90e), joita voi kumpaakin käyttää myös leivonnassa. 

Ihana lahja 1,5-6 vuoteen.


Kannettava tietokone - 41,00 euroa

Pikkuruisen oma, puinen kannettava! Lapset rakastavat leikkiä aikuisten juttuja - kauppaleikkejä, kotia ja erilaisia ammatteja. Nykyään aikuisten juttuihin kuuluvat tietenkin myös erilaiset laitteet, kuten tietokoneet. Nyt pikkuruisella on mahdollista saada oma tietokone. Kannettavan näyttö on liitutaulumaalia, ja siihen lapsi voikin taiteilla omia juttujaan. Mukana tulee yksi liitu. Kannetavan kantta koristaa suloinen karhu.

Ihana lahja 2-6 vuotiaalle.


Lahjavinkki

Pehmeät paketit

Pehmeät paketit eivät ehkä ole lapsesta itsestään ihan niin ihania kuin lelut, mutta vanhemmat varmasti arvostavat laadukkaita hoitotuotteita. Taaperot yleensä ovat kuitenkin myös haltioissaan kaikesta mitä paketeista paljastuu. Taaperon ihanista pehmeistä paketeista löytyy pehmeitä, luomupuuvillaisia pyyhkeitä ja kuolalappuja.

Kauniit kuolalaput - 9 euroa

Vauvan hampaat puhkeavat yleensä kahteen ikävuoteen menessä, ja sitä ennen kuolalaput ovat kovassa käytössä. Hampaiden tullessa lapsen kuolaaminen lisääntyy ja kuolalappujen ansiosta ei vaatteita tarvitse olla vaihtamassa kuiviin jatkuvasti. Kuolalaput ovat myös kauniita asusteita. Katso ihanat kuolalaput ja kokoa oma kaunis pakettisi.

Ihana lahja 6kk - 2 vuoteen.

Pehmeät pyyhkeet - alkaen 33,00 euroa

Pehmeät ja laadukkaat huppupyyhkeet on valmistettu 100% luomupuuvillasta, joten ne ovat myös hellävaraisia pikkuruisen herkälle iholle. Fabelabin ihanat nalle- ja kissa- pyyhkeissä on leuan alla neppari kiinnitys, jotta ne pysyisivät myös taaperon mukana. Fabelabin pyyhkeet (34e) ja Cam Camin pienemmät pyyhkeet (33e) ovat kooltaan 80x80 cm ja ne ovat sopivia 0-2 vuoden ikäiselle lapselle. Filibabban ja Cam Camin isommat huppupyyhkeet (40e) ovat 100x100cm ja ne menevät lapselle jopa 8 vuoden ikään asti. 

Ihana lahja 0-7 vuotiaalle.


Lahjavinkki 

Omat ruokailuvälineet

Bambusta valmistetut astiat ovat turvallisia pienen ruokailla. Astiat ovat kestäviä (mutta eivät rikkoutumattomia) ja pieniin käsiin ja suuhun sopivan kokoiseksi suunniteltuja. 

Voit koota oman settisi lautasista, kulhoista, mukeista ja pienistä lusikoista ja haarukoista. Yhdistele rohkeasti eri värejä keskenään! Voit myös valita valmiin ruokailusetin, joka sisältää matalan lautasen, kulhon, pienen mukin ja lusikan ja haarukan. Astiaston hinta on 26,90e. Bambuastioita löydät luonnonvalkoisena, tumman harmaana ja vaaleanpunaisena.

Sotkulta ei lapsen syömään opetellessa voi välttyä - mutta aina voi yrittää minimoida vahinkoja. Kauniit ruokalaput tekevät ruokailuhetkestä hauskan. Ruokalaput alkaen 12,00e.

Ihana lahja 4kk - 4 vuoteen.


Lahjavinkki

Oma huone

Kaunis katos - 89,90 euroa

Kaikkihan sen tietää - taaperoa voi olla joskus hankala saada unille kun maailmassa olisi niin paljon kaikkea mielenkiintoista. Kauniin katoksen voi ripustaa lapsen sängyn päälle ja tehdä vuoteesta näin pienelle oman pesän jonne on ihana kömpiä nukkumaan. Katoksesta voi tehdä myös hauskan leikki-nurkkauksen lapselle. Pikkuruisen rakastamat majaleikit ovat nyt mahdollisia aina - ilman kauheata sotkua.

Ihana lahja 3kk - 12 vuoteen asti.


Kuumailmapallovalaisin - 80,00 euroa

Pienen seikkailijan huoneeseen kaunis kuumailmapallovalaisin. Kuumailmapallo on valmistettu puuvillasta ja siinä on pieni kori. 

Ihana lahja ihan kaiken ikäisille.

Kuumailmapallo soittorasia - 38,80 euroa

Kauniit kuumailmapallomobilet soittavat "summertime" sävelmää puisesta renkaasta vedettäessä. Ihana vauvalle, ihana isommalle lapselle. Kaunis lisä lastenhuoneeseen ja ihanaa soittorasiaa voi kuunnella vaikka unille mentäessä.

Ihana lahja kaiken ikäisille.

Säilytyslaatikko leluille - 119 euroa

Niin paljon leluja, niin vähän aikaa. Ihana laatikko taaperon omille leluille. Tänne on ihana siivota lelut leikin jälkeen. Pyörien avulla laatikko kulkee kätevästi mukana - ja tiedä minkälaisiin leikkeihin se pikkuruisen innostaa.

Ihana lahja 0-12 vuotiaalle.


Julisteet - alkaen 15,90 euroa

Pikkuruisten julisteista löydät ihanat tekstijulisteet, joista löydät kauniit muistutukset lapselle - Olet ihana, juuri tuollaisena kuin olet, Olet ainutlaatuinen. Muista, Ole rohkea ja Unelmoi suuria, pikkuruinen. Tekstijulisteita voi täydentää Pikkuruisten ihanilla kuvilla, joissa he lentelevät ilmapalloilla tai ovat pukeutuneina kauniisiin kukkaseppeleisiin. Taapero voi opetella myös omaa nimeään personoitavista nimi-ja syntymäjulisteista.

Tilaathan personoitavat julisteet viimeistään maanantaina 17.12 jotta ne ehtivät jouluksi.

Ihana lahja kaiken ikäisille.


Lahjakortti - alkaen 20 euroa

Jos et osaa päättää täydellistä lahjaa taaperolle, voit aina antaa lahjakortin Pikkuruisten verkkokauppaan. Lahjakortin voi valita myös sähköisenä, jolloin se ehtii perille vielä sunnuntaina 23.12. Lahjakortin summan voit valita 20-150 euron väliltä.

Ihana lahja lapselle 0-7 vuotta.Toivottavasti sait inspiraatioita lahjavinkeistämme.  Jos tarvitset lisää apuja täydellisen lahjan metsästyksessä, laita meille viestiä chatissa niin katsotaan yhdessä täydellinen lahja sinun pikkuruisellesi.

Katso kaikki lahjaideat 1-3 vuoden ikäiselle lapselle Taaperon joulu - osiosta.

Kurkkaa myös vinkit lahjoihin 3-12 kuukauden ikäiselle lapselle sekä vastasyntyneelle.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.